Uudenmaan Vihreät hakee vaalityöntekijää aluevaaleihin

10.08.2021

Tehtävissä toteutetaan Vihreiden aluevaalikampanjaa Uudellamaalla toiminnanjohtajan työtoverina yhdessä vaalityöryhmän ja jäsenjärjestöjen kanssa. Vastaat osaltasi vaaleihin liittyvien koulutusten ja muiden tilaisuuksien, kuten vaalikiertueen järjestämisestä sekä ehdokashankinnasta ja kampanjan toteuttamisesta. Tehtäviin kuulua myös viestintää.

Edellytämme

– käytännössä osoitettuja organisointitaitoja
– kokemusta kampanjoinnista, tapahtumien järjestämisestä sekä vapaaehtoisten johtamisesta ja innostamisesta
– erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
– paineensietokykyä sekä oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta
– vihreää arvomaailmaa.

Eduksi katsomme

– ymmärryksen järjestötoiminnasta
– kielitaidon (erityisesti ruotsi)
– osaamisen sosiaalisen median ja verkkomainonnan mahdollisuuksista
– videokampanjoinnin osaamisen
– ymmärryksen Uudenmaan alueesta, erityisesti politiikan näkökulmasta
– ajokortin.

Tehtävä on määräaikainen 15.9.2021–31.1.2022. Työaika 35 tuntia viikossa ja palkkaus 2 556,92€/kk + kokemuslisät. Mahdollisuus myös lyhyempään työaikaan hakijan niin toivoessa. Kokemuslisiin lasketaan työkokemus Vihreillä tai muu työnkuvaan sopiva aikaisempi työkokemus.

Työpaikka sijaitsee Vihreiden puoluetoimistolla Töölössä, mutta työtehtäviä on koko Uudenmaan piirin alueella ja työ edellyttää matkustamista Uudenmaan alueella. Työnantajana toimii Vihreä liitto r.p.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uudenmaan Vihreiden puheenjohtaja Outi Huusko numerossa 040 5535787 seuraavina ajankohtina:

ti 10.8. klo 14-15
ma 16.8. klo 14-16
ti 17.8. klo 9-11

Tarjoamme monipuolisen työn, johon työntekijät voivat itse runsaasti vaikuttaa. Koska työtä tehdään vapaaehtoisten kanssa, työaikoihin kuuluu iltoja ja viikonloppuja. Muuten työajat ovat erittäin joustavat ja työtä voi tehdä paljon myös etänä. Oman organisaation lisäksi työntekijät toimivat Helsingin ja Uudenmaan vihreiden yhteisessä tiimissä. Työkaverit ovat vertaansa vailla ja työyhteisö hauska, hyväntuulinen ja innostava.

Vihreissä pääset politiikan ja vaikuttamisen näköalapaikoille, ja muuttamaan Suomea vihreämmäksi yhdessä innostavan työyhteisön ja vapaaehtoisten kanssa!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 22.8. osoitteeseen hakemus@vihreat.fi. Otsikkoon “Hakemus: Vaalityöntekijä”. Laita asiakirjat sähköpostin liitteeksi PDF-muodossa, tiedostonimissä sukunimesi ensin. Mikäli olet kiinnostunut molemmista Uudenmaan Vihreiden avoimista tehtävistä tai ensisijaisesti vain toisesta, ilmaise se hakemuksessasi.

Haastatteluun kutsuttaville ilmoitamme viimeistään torstaina 26.8. Haastattelut pidetään ma-ke 30.8.-1.9.

Vihreät on poliittinen liike, joka tekee työtä sen hyväksi, että tuleville sukupolville jäisi elinkelpoinen maapallo. Taistelemme tasa-arvoisen, turvallisen ja oikeudenmukaisen tulevaisuuden puolesta. Annamme äänen niille, joiden ääni ei muuten kuulu: luonnolle, tuleville sukupolville, heikommassa asemassa oleville.