Uudenmaan Vihreät hakee vaalityöntekijää

10.08.2021

Tehtävässä toteutetaan Vihreiden vaalikampanjoita (aluevaalit ja eduskuntavaalit) Uudellamaalla toiminnanjohtajan työtoverina yhdessä vaalityöryhmän ja jäsenjärjestöjen kanssa. Vastaat osaltasi vaaleihin liittyvien koulutusten ja tapahtumien, kuten vaalikiertueen järjestämisestä sekä ehdokashankinnasta ja kampanjoiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Toiminnanjohtajan ja valittavan aluevaalityöntekijän muodostamassa tiimissä tehtäviisi kuulu myös esimerkiksi viestintää, järjestöjen ja vapaaehtoisten neuvontaa ja tukemista.

Edellytämme
– käytännössä osoitettuja organisointitaitoja
– kokemusta kampanjoinnista ja kampanjan suunnittelusta
– kokemusta tapahtumien järjestämisestä
– kokemusta vapaaehtoisten johtamisesta ja innostamisesta
– erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
– paineensietokykyä
– oma-aloitteisuutta ja itsenäinen työotetta
– vihreää arvomaailmaa.

Eduksi katsomme ymmärryksen järjestötoiminnasta, kielitaidon (erityisesti ruotsi), osaamisen sosiaalisen median ja verkkomainonnan mahdollisuuksista, hyvän ymmärryksen Uudenmaan alueesta, erityisesti politiikan näkökulmasta, videokampanjoinnin osaamisen sekä ajokortin.

Tehtävä on määräaikainen kattaen aluevaalit tammikuussa 2021 sekä eduskuntavaalit 2023, 15.9.2021–31.5.2023. Työaika on 35 tuntia viikossa ja palkkaus 2 556,92€/kk + kokemuslisät. Kokemuslisiin lasketaan työkokemus Vihreillä tai muu työnkuvaan sopiva aikaisempi työkokemus.

Työpaikka sijaitsee Vihreiden puoluetoimistolla Töölössä, mutta työtehtäviä on koko Uudenmaan piirin alueella ja työ edellyttää matkustamista Uudenmaan alueella. Työnantajana toimii Vihreä liitto r.p.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uudenmaan Vihreiden puheenjohtaja Outi Huusko numerossa 040 5535787 seuraavina ajankohtina:

ti 10.8. klo 14-15
ma 16.8. klo 14-16
ti 17.8. klo 9-11

Tarjoamme monipuolisen työn, johon työntekijät voivat itse runsaasti vaikuttaa. Koska työtä tehdään vapaaehtoisten kanssa, työaikoihin kuuluu iltoja ja viikonloppuja. Muuten työajat ovat erittäin joustavat ja työtä voi tehdä paljon myös osin etänä. Oman organisaation lisäksi työntekijät toimivat Helsingin ja Uudenmaan vihreiden yhteisessä tiimissä. Työkaverit ovat vertaansa vailla ja työyhteisö hauska, hyväntuulinen ja innostava.

Vihreissä pääset politiikan ja vaikuttamisen näköalapaikoille, ja muuttamaan Suomea vihreämmäksi yhdessä innostavan työyhteisön ja vapaaehtoisten kanssa!
Lähetä hakemuksesi viimeistään 22.8.2021 osoitteeseen hakemus@vihreat.fi. Otsikkoon “Hakemus: Vaalityöntekijä”. Laita asiakirjat sähköpostin liitteeksi PDF-muodossa, tiedostonimissä sukunimesi ensin. Mikäli olet kiinnostunut molemmista Uudenmaan Vihreiden avoimista tehtävistä tai ensisijaisesti vain toisesta, ilmaise se hakemuksessasi.
Haastatteluun kutsuttaville ilmoitamme viimeistään torstaina 26.8. Haastattelut pidetään ma-ke 30.8.-1.9.

Vihreät on poliittinen liike, joka tekee työtä sen hyväksi, että tuleville sukupolville jäisi elinkelpoinen maapallo. Taistelemme tasa-arvoisen, turvallisen ja oikeudenmukaisen tulevaisuuden puolesta. Annamme äänen niille, joiden ääni ei muuten kuulu: luonnolle, tuleville sukupolville, heikommassa asemassa oleville.