Vihreät hakee Uudellemaalle vaalityöntekijää eduskuntavaaleihin

04.08.2022

Haemme oma-aloitteista ja vuorovaikutustaitoista vaalityöntekijää toteuttamaan Vihreiden eduskuntavaalikampanjaa Uudellamaalla toiminnanjohtajan työparina yhdessä vaalityöryhmän ja piirijärjestön kanssa.

Vaalityöntekijänä vastaat osaltasi

 • piirin vaalikampanjan koordinoinnista,
 • vaaleihin liittyvästä viestinnästä sosiaalisessa mediassa,
 • vaaleihin liittyvien koulutusten ja muiden tapahtumien järjestämisestä,
 • tuesta ehdokashankinnassa,
 • ehdokkaiden, yhdistysten ja aktiivien tukemisesta vaalityössä,
 • muista vaaleihin liittyvistä erikseen sovituista tehtävistä.

Edellytämme hakijalta

 • käytännössä osoitettuja organisointitaitoja,
 • kokemusta kampanjoinnista, tapahtumien järjestämisestä sekä vapaaehtoisten johtamisesta ja/tai innostamisesta,
 • osaamista viestinnästä eri sosiaalisen median kanavissa,
 • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta sekä kykyä työskennellä ajoittain paineen alla,
 • vihreää arvomaailmaa.

 

Eduksi hakijalle katsomme kielitaidon erityisesti ruotsin kielen osalta, hyvän ymmärryksen Uudenmaan alueesta etenkin politiikan näkökulmasta, järjestötoiminnan ymmärryksen sekä ajokortin.

Tarjoamme monipuolisen työn vihreän vaalikampanjan parissa sekä näköalapaikan Vihreiden toimintaan Uudellamaalla. Tässä työssä pääset muuttamaan Suomea vihreämmäksi yhdessä innostavan työyhteisön ja vapaaehtoisten kanssa!

Tehtävän aloitus on 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan, ja työ jatkuu vaalien yli 30.4.2023 asti. Työaika on 35 tuntia viikossa, ja palkka on Vihreiden palkkausjärjestelmän mukaisesti 2608,05 €/kk + kokemuslisät. Työpaikka sijaitsee Vihreiden puoluetoimistolla Mannerheimintiellä Helsingissä, mutta työtehtäviä on koko Uudenmaan piirin alueella. Koska työtä tehdään vapaaehtoisten kanssa, työaikoihin kuuluu myös ajoittain iltoja ja viikonloppuja. Muutoin työajat ovat joustavat, ja työtä voi tehdä myös osittain etänä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Uudenmaan Vihreiden toiminnanjohtaja Oskari Sundström tiistaina 2.8. klo 10-12 numerosta  041 124 2818 ja Vihreiden kampanjakoordinaattori Kati Lommi tiistaina 16.8. klo 13-15 numerosta 050 543 0401. Haastattelut järjestetään viikolla 34, ja haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin olemme erikseen yhteydessä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 21.8.2022 osoitteeseen hakemus@vihreat.fi. HUOM! Otsikoi viestisi “Hakemus Uudenmaan vaalityöntekijäksi” ja nimeä hakudokumentit seuraavasti: hakemus etunimi sukunimi ja ansioluettelo etunimi sukunimi.

 

Vihreät on poliittinen liike, joka tekee työtä sen eteen, että tuleville sukupolville jäisi elinkelpoinen maapallo. Taistelemme tasa-arvoisen, turvallisen ja oikeudenmukaisen tulevaisuuden puolesta. Annamme äänen niille, joiden ääni ei muuten kuulu: luonnolle, tuleville sukupolville, heikommassa asemassa oleville.