— Jaana Reijonaho

Vihreät: Kokoomuksen välikysymys on heikosti peitelty yritys edistää ydinvoimaa

Vihreä eduskuntaryhmä pitää tärkeänä keskustelua ilmastonmuutoksen torjunnasta. Vihreä eduskuntaryhmä on yrittänyt kerätä nimiä omaan välikysymykseen hallituksen ilmasto- ja energiapolitiikasta.

Vihreä eduskuntaryhmä on tyrmistynyt kokoomuksen ilmasto- ja energiavälikysymyshankkeesta, koska sen ainoa tarkoitus on saada Suomeen lisäydinvoimaa. Vihreät ovat myös pettyneitä keskustan takinkäännökseen ydinvoiman suhteen.

Vihreiden mielestä ydinvoima on riskialtis ja kestävän kehityksen vastainen energiantuotantotapa. Ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi pitää Suomessa panostaa tulevalla hallituskaudella nykyistä paljon voimakkaammin uusiutuvien energiamuotojen edistämiseen ja energian säästämiseen. Ydinvoima myös työllistää uusiutuvia energianmuotoja huomattavasti vähemmän.

Vihreät ovat tulevissa eduskuntavaaleissa ainoa puolue, joka yksimielisesti vastustaa ydinvoimaa.

Jaa sivu: