— Jaana Reijonaho

Cronberg onnittelee Viron vihreitä vaalimenestyksen johdosta

Cronberg Tarja 2, pieni Onnittelen Viron Vihreitä menestyksestänne parlamenttivaaleissa ja kuudesta parlamenttipaikasta. Tämä on hyvä signaali myös meille Suomen vihreille tulevia eduskuntavaaleja ajatellen.

Erityisesti näen Viron Vihreiden menestyksen valopilkkuna Itämeren suojelulle, jossa toivon, että voimme tehdä paljon yhteistyötä. Itämeri tarvitsee kriisiapua ja niin Suomen kuin Viron on vähennettävä maatalouden, kalankasvatuksen ja liikenteen päästöjä sekä vähennettävä öljyonnettomuuden riskiä.

Venäjä on saatava voimakkaammin mukaan Itämeren suojeluun ja tämä on sekä Suomen että Viron vihreille yhteinen haaste.

Menestyksenne on osoitus siitä, että vihreät arvot saavat entistä enemmän kannatusta eri maissa.

Jaa sivu: