— Virpi Oinonen

Vihreitä ratkaisuja

Raimo Tuomainen:

Vanhemmuuden kustannukset pitää jakaa

Raimo Tuomainen videokuva2 

Vihreät ajavat vanhemmuuden kustannusten jakamista tasapuolisesti isien ja äitien työnantajien kesken. Tämä on tärkeää, jotta nuorten naisten syrjiminen työmarkkinoilla saadaan aisoihin. Myös isien roolia perheessä tulisi tukea, jotta he voisivat ottaa täyspainoisesti osaa perhe-elämään. Vihreiden kansanedustajaehdokas Raimo Tuomainen kertoo videossaan vihreistä näkemyksistä vanhemmuuden kustannusten jakamisessa ja isyyden vahvistamisessa.

Aiheesta lisää:

Tarja Cronberg: Vanhemmuuden kustannusten tasaaminen ehkäisee määräaikaisuuksia
Vihreiden kannanotto: Vanhemmuuden kustannukset vihdoin jaettava
Vihreät ja tasa-arvo: Tasa-arvoiseen vaan ei tasapäiseen Suomeen


Sarjan Vihreitä ratkaisuja muut kirjoitukset ja videot:

Jaa sivu: