— Suvi Reijonen

Vihreiden puoluehallitus hoitohenkilökunnan työtaistelusta: Vetoamme kaikkiin osapuoliin sopuratkaisun syntymiseksi


Hoitohenkilökunnan palkkaratkaisusta neuvottelevan sovittelulautakunnan aika on käymässä vähiin. Vihreiden puoluehallitus vetoaa voimakkaasti kaikkia osapuolia tekemään kaiken voitavansa, jotta ratkaisuun päästäisiin neuvotteluteitse, vaikka tilanne on erittäin monimutkainen.

Vihreiden puoluehallitus peräänkuuluttaa neuvotteluiden jatkamista ja toivoo neuvottelutulokseen pääsemistä ennen irtisanoutumisten toteutumista.

- Sopimukseen on päästävä joka tapauksessa jossain vaiheessa. Suomalaisen terveydenhoitoalan kaikkien toimijoiden etu on, että sopimus syntyisi ennen joukkoirtisanoutumisten voimaantuloa, Vihreiden puheenjohtaja Tarja Cronberg painottaa.  

Jaa sivu: