— Suvi Reijonen

Ville Niinistö puoluekokouksessa: Vihreät on johtava tulevaisuuspuolue

Ote Ville Niinistön puheenvuorosta:

"Viime päivinä on puhuttu jo ennen vaaleja muodostettavista kilpailevista hallitusvaihtoehdoista. Suomessa vihreät ei ole pakotettuja valitsemaan puoltaan kahden epätäydellisen vaihtoehdon, oikeiston ja vasemmiston, väliltä.

Sen sijaan vihreät haluaa olla ensi vaalien jälkeen muodostamassa edistyksellisten voimien koalitiota. Tulevaisuuden hyvinvointia ei rakenneta konservatiivisella politiikalla, tuli se sitten oikealta tai vasemmalta.

Mitä paremman tuloksen me saamme vaaleissa, sitä varmempaa on edistyksellisen koalition muodostuminen. Vihreiden läsnäolo hallituksessa vahvistaa myös muiden puolueiden sisällä olevia edistyksellisiä voimia.

Vihreillä on tärkeä työ seuraavan vuoden aikana niin hallituksessa kuin vaalikampanjassa. Meidän tehtävänämme on varmistaa, että Suomi kulkee kohti kestävää tulevaisuutta."


Puhe kokonaisuudessaan verkossa

Jaa sivu: