— Suvi Reijonen

Laturi puheenjohtajapäivänä: Vihreiden ehdokkaiden rahoitus julki ennen vaalipäivää

"Vaalit tulee käydä avoimin kortein.

Lupaamme, että kaikki vihreät ehdokkaat tekevät vapaaehtoisen ennakkoilmoituksen kampanjansa tuloista ja menoista (ja julkaisevat vastaavat tiedot nettisivuillaan) ennen vaaleja.

Lisäksi lupaamme, että Vihreät yhdistykset, ainakin piirijärjestöt, liittojärjestöt ja isoimmat kunnallisjärjestöt, julkaisevat omat kampanjakulunsa ja -rahoituksensa nettisivuillaan myös ennen vaaleja.

Kannustamme ehdokkaita reaaliaikaiseen seurantaan nettisivuillaan. Voi olla toiveajattelua, mutta olisi toivottavaa, että muut puolueet kertoisivat niin avoimesti kuin vihreät ovat kertoneet myös vanhasta rahoituksestaan. Maan tapa on vanhojen puolueiden tapa," Vihreiden puoluesihteeri Panu Laturi sanoi Vihreille puheenjohtajille puheenjohtajapäivänä.


Puhe kokonaisuudessaan verkossa

Jaa sivu: