— Marja Honkonen

Haavisto 2012

"Suomen presidentin tulee olla maailmalla arvostettu vaikuttaja – asioihin perehtynyt maailmanpolitiikan tuntija ja isänmaallinen ihminen. Erilaisia ihmisiä ja heidän taitojaan yhdistämällä syntyy kokoaan suurempi Suomi. Pekka Haavisto, ehdolla Suomen tasavallan presidentiksi."

Presidentinvaalit käydään tammikuussa 2012. Vihreiden ehdokas on vihreän eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Pekka Haavisto. Haavistoa tukee puoluepoliittisesti sitoutumaton kansalaisvaltuuskunta ja oma kampanjaorganisaatio, josta löydät tietoa Haaviston kampanjan kotisivuilta osoitteesta www.haavisto2012.fi.

Haaviston kampanjan kotisivuilta löydät tiedot muun muassa siitä, miten voit tukea kampanjaa rahallisesti, miten voit osallistua kampanjan tekemiseen sekä mitä ajankohtaista Pekan kampanjaan kuuluu. Sivustolla julkaistaan myös kampanjakalenteria.

Tältä sivulta löydät kootusti tietoa siitä, millä tavoin Vihreät on mukana Haaviston kampanjassa.

Jaa sivu: