— Mari Kamaja

Lasse Miettinen ministeri Niinistön erityisavustajaksi 5.12.

Ympäristöministeri Ville Niinistön erityisavustajana aloittaa 5. joulukuuta humanististen tieteiden kandidaatti Lasse Miettinen. Miettinen sijaistaa erityisavustaja Elina Moisiota tämän äitiys- ja vanhempainvapaan ajan 5.12.2011–1.10.2012.

Miettinen on työskennellyt vuodesta 2004 alkaen Vihreiden järjestöpäällikkönä. Moision tapaan Miettinen toimii ministeriryhmän erityisavustajana, ja keskittyy erityisesti talous- ja yleispolitiikkaan sekä hallitusyhteistyöhön.

Ministeri Niinistön erityisavustaja Paloma Hannosen tehtävänkuva säilyy ennallaan.

 

Lisätietoja:

Erityisavustaja Elina Moisio, ympäristöministeriö, puh. 040 575 5988, etunimi.sukunimi@ymparisto.fi

Järjestöpäällikkö Lasse Miettinen, puh. 040 507 6100, etunimi.sukunimi@vihreat.fi

Jaa sivu: