— Marja Honkonen

Vihreä kirje - marraskuu 2011

 

Tervetuloa lukemaan marraskuun Vihreää kirjettä! Tällä kertaa käsittelemme presidentinvaalien tuoreita kuulumisia. Kirjeen muut aiheet ovat:

Kirjeen tilaukset, peruutukset tai osoitteen muutokset hoituvat tästä osoitteesta. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen verkkomedia@vihreat.fi.

Tue Pekkaa, tanssi Tavastialla

Presidentinvaalien ensimmäiseen kierrokseen on aikaa enää vajaat kaksi kuukautta, ja vaalitunnelma sähköistyy. Viime viikkojen aikana oma ehdokkaamme Pekka Haavisto on vieraillut muun muassa Lappeenrannassa, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Mikkelissä. Edessä on tihenevä vaalikeskustelujen ja -paneelien sarja, jossa piinkovana neuvottelijana ja sillanrakentamisen rautaisena ammattilaisena tunnettu Haavisto pääsee loistamaan. Gallupeissa Haavisto on hyvissä asemissa ja pyrkii tosissaan toiselle kierrokselle.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan jokaisen apua. Kaikki innokkaat vapaaehtoiset ovat tervetulleita kampanjaan: juuri sinulle parhaiten sopiviin kampanjakeinoihin voit käydä tutustumassa esimerkiksi täällä.

Presidentinvaalikampanja vaatii tuekseen paitsi talkootyötä myös rahaa. Lahjoituksiesi avulla voimme maksaa tilavuokria, ostaa ilmoitustilaa ja painaa esitteitä ja julisteita. Tähän mennessä Haaviston kampanjaan on lahjoitettu noin 70 000 euroa. Pienikin lahjoitus on suuri apu!

Klikkaa siis nyt osoitteeseen haavisto2012.fi/lahjoita ja tasoita Pekan tietä presidentiksi sinulle sopivalla summalla. Voit myös tilata Haavisto 2012 -kannatustuotteita Vihreästä verkkokaupasta osoitteesta vihreat.fi/kauppa.

Pekkaa voit tukea myös osallistumalla syksyn mielenkiintoisimmalle keikalle Helsingin Tavastia-klubilla. Musiikkialan ihmiset ovat lähteneet joukolla tukemaan Haaviston presidentinvaalikampanjaa. Sunnuntaina 11.12. järjestettävässä konsertissa Tavastian lavalle nousevat muun muassa Anna Puu, Lauri Ylönen, Olavi Uusivirta, Anssi Kela, 22-Pistepirkko sekä 15 muuta artistia. Tapahtuman tuotolla tuetaan Haaviston kampanjaa.

Oman lippusi voit ostaa Tiketti-lippupalvelun kautta. Tutustu myös artistien vetoomukseen Haaviston puolesta osoitteessa haavisto2012.fi/vetoomus.

Tehdään yhdessä Pekka Haavistosta avarakatseisen, kokoaan suuremman Suomen johtaja!

Jaa sivu: