— Marja Honkonen

Kirjepohja kutsuksi kunnallisvaaliehdokkaiden tapaamiseen vaalilautakuntien jäsenille

Oheinen kirjepohja on tarkoitettu muokattavaksi ja lähetettäväksi presidentinvaaleissa vaalilautakuntien jäseninä toimineille. Se on tarkoitettu kutsuksi keskustelutilaisuuteen, jossa kunnallisvaaliehdokkuudesta kiinnostuneet pääsevät kysymään ehdokkuudesta ja kunnanvaltuutetun toimesta. 

Muistathan, että kirjepohjan lisäksi tilaisuuteen pyydettävät kannattaa kutsua henkilökohtaisesti esimerkiksi puhelimitse kirjeen lähettämisen jälkeen.

KUTSUPOHJA:

--

Hyvä Etunimi Sukunimi,

Kiitoksia työstäsi vaalilautakunnassa kuluneena sunnuntaina! Demokratia ei toteudu, ellei ole ihmisiä, jotka ovat valmiita tekemään sen eteen töitä. Kiitos, että laitoit itsesi likoon ja käytit vapaa-aikaasi tärkeän asian hyväksi.

Tärkeisiin asioihin – kuten oman kuntasi palveluihin ja omaan elinympäristöösi – pääset vaikuttamaan myös ensi syksyn kunnallisvaaleissa. Niihin voit osallistua paitsi äänestämällä myös lähtemällä Vihreiden kunnallisvaaliehdokkaaksi.

Me (yhdistyksesi nimi) haluammekin toivottaa sinut tervetulleeksi keskustelutilaisuuteen, jossa pääset kuulemaan, millaista on olla Vihreiden kunnallisvaaliehdokkaana ja mitä kunnanvaltuutetun tehtäviin kuuluu. Alta löydät tarkempia tietoja tilaisuudesta:

AIKA:

PAIKKA:

Toivotamme sinut tilaisuuteen lämpimästi tervetulleeksi!

Ystävällisin terveisin,

(Kutsujan nimi, yhteystiedot, yhdistyksen verkkosivu)

Oletko jo Vihreiden jäsen? Jollet, tule mukaan osoitteessa www.vihreat.fi/liity.

Jaa sivu: