— Marja Honkonen

Saavutuksiamme kuntakentällä

Kuntavaaleissa on kyse muun muassa päiväkodeista, kouluista, vuokra-asunnoista, työpaikoista, terveyskeskuksista, vanhusten asumisesta, kirjastoista, teattereista, liikuntapaikoista, busseista, pyöräteistä, puistoista, toreista ja tonteista, eli siitä, miten palvelut järjestetään ja millainen asuinympäristö meillä on.

Vihreät toimivat kunnissa hyvien palveluiden puolesta - nyt ja jatkossa.

Tälle sivustolle on koottu saavutuksiamme ja tavoitteitamme ympäri Suomea. Käy myös tutustumassa paikallisyhdistyksiemme sivuihin, joilla kerrotaan, mitä tärkeitä asioita kunnissa on viime valtuustokaudella ajettu. Saavutuksistamme hallituksessa voit lukea täältä.

Saavutuksiamme ja tavoitteitamme: ympäristö
Saavutuksiamme ja tavoitteitamme: palvelut

Saavutuksiamme ja tavoitteitamme: avoimuus

 

Jaa sivu: