— Emmi Riikonen

Emmi Riikonen Vihreiden viestintäsuunnittelijaksi

Vihreiden puoluehallitus on valinnut Vihreiden uudeksi viestintäsuunnittelijaksi FM Emmi Riikosen 14.3.2016 alkaen.

Viestintäsuunnittelijan tehtävässä painottuvat puolueen visuaalisen ilmeen kehittäminen sekä viestintä sosiaalisessa mediassa ja verkossa. Tehtäviin kuuluu myös jäsenviestintä ja sidosryhmäviestintä.

Riikonen, 26, siirtyy viestintäsuunnittelijan tehtävään Vihreiden sisällöntuottajan työstä. Riikonen on toiminut aiemmin Vihreiden viestinnässä myös sosiaalisesta mediasta vastaavana viestintäassistenttina ja viestintäharjoittelijana.

- Olen todella iloinen, että saamme Emmi Riikosen vakituiseksi viestintätiimimme jäseneksi. Riikonen on tehnyt näkyvää ja ennakkoluulotonta työtä Vihreiden visuaalisten viestien ja ilmeen kehittämisessä. Nyt tämä työ saa jatkoa, sanoo Vihreiden viestintäpäällikkö Henna Hakkarainen.

Viestintätiimi suunnittelee, kehittää, koordinoi ja toteuttaa Vihreiden ulkoista ja sisäistä viestintää. Vihreiden viestintätiimissä jatkavat viestintäpäällikkö Henna Hakkarainen sekä viestintäsuunnittelijat Ville-Veikko Mastomäki ja Erkki Perälä.

Lisätietoja:
Emmi Riikonen, p. 045 605 8115
Henna Hakkarainen, viestintäpäällikkö, p. 040 594 1379