Jarno Lappalainen Vihreiden viestintäsuunnittelijaksi

Vihreiden puoluehallitus on valinnut Vihreiden uudeksi viestintäsuunnittelijaksi tekniikan kandidaatti Jarno Lappalaisen 16.11.2016 alkaen.

Viestintäsuunnittelijan tehtävä painottuu poliittisten sisältöjen ja viestinnän rajapintaan. Tehtäviin kuuluu myös mediaviestintä ja mediasuhteet.  

Lappalainen, 29, on aiemmin toiminut muun muassa projektinjohto- ja myyntitehtävissä Tussitaikurit Oy:ssä, viestintätehtävissä Uusi energiapolitiikka -hankkeessa sekä Suomen ylioppilaskuntien liiton puheenjohtajana. Lappalainen on espoolainen vihreä aktiivi ja on toiminut Vihreissä puoluevaltuuskunnan varapuheenjohtajana ja työllisyystyöryhmän puheenjohtajana. Hän on myös Laurea-ammattikorkeakoulun hallituksen jäsen.

- Nyt jos koskaan tarvitsemme poliittisen viestinnän osaajia, joilla on kyky kertoa poliittisista vaihtoehdoista uusilla tavoilla, jotka kiinnostavat, koskettavat ja innostavat ihmisiä mukaan vaikuttamaan tulevaisuuden suuntaan. Jarno Lappalaisen monipuolinen viestinnän ja poliittisten sisältöjen osaaminen on tässä työssä suureksi hyödyksi. Lappalainen on loistovahvistus Vihreiden viestintään, sanoo Vihreiden viestintäpäällikkö Henna Hakkarainen.  

Viestintätiimi suunnittelee, kehittää, koordinoi ja toteuttaa Vihreiden ulkoista ja sisäistä viestintää.

Vihreiden viestintätiimissä jatkavat viestintäpäällikkö Henna Hakkarainen sekä viestintäsuunnittelijat Ville-Veikko Mastomäki ja Emmi Riikonen.  

Lisätietoja:
Jarno Lappalainen, p. 040 053 6973, Twitter: @J_Lappalainen
Henna Hakkarainen, viestintäpäällikkö, p. 040 594 1379