Jukka Relander Vihreiden euroehdokkaaksi

Vihreiden kahdeskymmenes eurovaaliehdokas on helsinkiläinen Jukka Relander. Hän on 42-vuotias kolumnisti ja juontaja, Vihreiden varakansanedustaja sekä Vihreän miesliikkeen ja Vihreiden periaateohjelmatyöryhmän puheenjohtaja.

Relander kertoo olevansa vesipuitedirektiivin ystävä, jolle EU ei ole ongelma, vaan ratkaisu. Rahan ja ihmisten vapaan liikkuvuuden lisäksi hän haluaa rajat ylittävää politiikkaa, joka kykenee kaventamaan rahan valtaa, viilentämään ilmastoa ja parantamaan perusturvaa kautta maanosan. Relanderin sosiaalisessa Euroopassa minkään väristä kaveria ei jätetä.

Relander on naimisissa ja hänellä on yksi lapsi. Hänellä on Master on arts -tutkinto Sussexin yliopistosta.

Relanderin ehdokkuuden myötä Vihreiden euroehdokaslista on täysi. Kahdenkymmenen ehdokkaan suuruinen lista on maan kovatasoisin - tutustu ehdokkaisiimme.

Jaa sivu: