Lahjoita lantti Vihreille tai suosikkieuroehdokkaallesi

Vihreiden vaalityötä eivät rahoita etujärjestöt tai ammattiyhdistykset suurine rahasäkkeineen, vaan vaalibudjettimme on peräisin puoluetuesta ja pienenpienistä lahjoituksista. Rahoituksemme on avointa, läpinäkyvää ja julkista - tilikirjoissamme ei ole salattavaa eikä häpeiltävää.

Kesän eurovaaleissa Vihreillä on erinomainen, monen mielestä maan paras ja asiantuntevin ehdokaslista. Tavoitteenamme on saada europarlamenttiin vähintään kaksi suomalaista vihreää meppiä. Tavoitteen saavuttaminen vaatii työtä, mutta se on täysin mahdollista.

Haluatko osallistua Vihreiden vaalivoiton rakentamiseen helposti, kotisohvalta käsin? Helppo tapa tukea Vihreiden eurovaalityötä on lahjoittaa lantti tai kaksi Vihreiden tai oman suosikkiehdokkaasi vaalityöhön. Se onnistuu nyt netissä helpommin kuin koskaan - parilla klikkauksella.

Lahjoita Vihreille tai suosikkiehdokkaallesi »

Jaa sivu: