Ihmistulva valtaa Helsingin 5.9.2009

Koko kansan ilmastotapahtuma Ihmistulva täyttää Helsingin keskustan lauantaina 5.9.2009 klo 12-19. Tapahtuman järjestää Maan Ystävät -ympäristöjärjestön johtama Polttava Kysymys -kampanja. Mukana menossa on mm. ympäristöjärjestöjä, ylioppilaskuntia ja poliittisia järjestöjä.

Ihmistulvassa vaaditaan, että ilmastonmuutos on otettava politiikassa vakavasti: on säädettävä ilmastolaki, joka velvoittaa valtiota vähentämään päästöjä ripeästi.

Ihmistulvan tavoite on maapallon tulevaisuuden kannalta tärkeä. Päästöjä on vähennettävä nopeasti. Siksi myös Vihreiden kansanedustajat ovat allekirjoittaneet Polttava Kysymys -kampanjan vetoomuksen ilmastolain säätämisestä. Samoin Vihreät euroedustajat pyrkivät edistämään ilmastolain säätämistä Euroopan Parlamentin kautta.

Jotta paine ilmastolain säätämiseksi kasvaisi entisestään kaikissa eduskuntapuolueissa, kannattaa lähteä mukaan iloiseen Ihmistulvaan.

Lisätietoja tapahtumasta osoitteesta www.ihmistulva.fi.

Jaa sivu: