Löydä ehdokkaasi

Vihreillä on näissä vaaleissa enemmän ehdokkaita kuin koskaan ympäri Suomen. Löydä oma ehdokkaasi!

Kommentoi Vihreiden poliittista ohjelmaa

Toukokuussa 2010 järjestettävä Vihreiden puoluekokous hyväksyy vihreälle puolueelle poliittisen ohjelman.

Se on eduskuntavaaliohjelman korvaava asiakirja, joka keskittyy laajempiin periaatteellisiin poliittisiin linjauksiin: ajatuksena on, että poliittisesta ohjelmasta selviää koko joukko Vihreiden poliittisia tavoitteita.

Vihreiden poliittista ohjelmaa valmistellaan avoimesti ja läpinäkyvästi - ohjelman kommentointi- ja muokkausmahdollisuus on verkossa aivan jokaisella. Kaikki muutosehdotukset käydään läpi poliittisen ohjelman valmistelutyöryhmässä, joka tekee muutosten perusteella muutoksia pohjaesitykseen.

Tutustu ohjelmaan sekä sen muokkaamismahdollisuuksiin täällä: www.vihreat.fi/poliittinenohjelma/kommentoi

Jaa sivu: