Eiköhän se ollut siinä

Poliittinen ohjelma hyväksyttiin muutaman kymmenen äänestystapahtuman jälkeen. Siitä tuli hyä ja monipuolinen paketti. Edessä on nyt ohjelman stilisointi ja siivoaminen, eiköhän se nettiinkin räpsähdä lähiaikoina.

Kokouksen myötä Vihreät sai uudet säännötkin. Niitä väännettiin pitkään pitkin kevättä, mutta nyt nekin ovat valmiit lähetettäväksi Patentti- ja rekisterihallintoon.

Näiden tapahtumien myötä puoluekokous alkaa olla ohi. Uutisia kokouksesta on näkynyt pitkin verkkoa - erityisesti Pekka Haaviston presidentinvaaliehdokkuusasiat ovat kiinnostaneet toimittajia vaikka miten paljon.

Kokous päättyi vähän ennen klo 16:a. Kokousten vetäjät kukitettiin. Vastuuhenkilöitä kiitettiin. Ja, lopuksi, lähdettiin kotimatkalle. Maanantaina on monella duunarilla vapaapäivä - hyvin ansaittu, väittäisin.

Vesa Saarinen, verkkotuottaja

Jaa sivu: