Hulkkosta varrotessa

Puoluetoimiston väki on perjantain laittanut Turun messukeskusta kuntoon lauantaita varten. Aamulla joudutaan vielä testaamaan äänen- ja kuvantoistoa ja tekemään opaskylttejä ynnä muuta pientä, mutta enimmäkseen paikat ovat kunnossa kokousväen saapua.

Kuka on muuten tunnetuin nimi puoluekokouksessa ja sen liepeillä? Onko se puheenjohtaja Anni Sinnemäki, jompikumpi meppimme Satu Hassi tai Heidi Hautala? Vai onko tunnetuin Maria Wetterstrand, Ruotsin vihreiden puheenjohtaja, joka käyttää puheenvuoron sunnuntaina?

Ehkäpä maailmanlaajuisesti suurin nimi on kuitenkin Jori Hulkkonen. Jaa että kuka? Hulkkonen on erittäin tunnettu DJ Suomen ulkopuolella, Kemin lahja maailmalle. Hulkkonen yhdessä Felix Manellin kanssa vastaa puoluekokouksen lauantain illanvieton musiikista Kårenilla. Itse odotan innolla tämän duon keikkaa!

Risto Kankaanpää, hallintosihteeri


Jaa sivu: