Vihreät kesäolympialaiset

Vihreät järjestää juhannuksen alla ensimmäiset Vihreät kesäolympialaiset. Kyseessä on rento liikuntatapahtuma, jossa kilpaillaan hyvässä hengessä oikeissa urheilulajeissa; Oras Tynkkynen kilpailee 800 metrin juoksussa, Heli Järvinen ja Timo Juurikkala työntävät kilvan kuulaa. Puoluesihteeri-Panu ja puheenjohtajamme Anni hyppäävät pituutta - kumpi ponnistaa pidemmälle?

Olet tervetullut joko kilpailemaan yhdessä tai useammassa lajissa, toimihenkilöksi tai katsojana nostamaan kisahenkeä. Ilmoittautuminen lajeihin tai toimihenkilöksi tapahtuu netissä, os https://www.webropol.com/P.aspx?id=438035&cid=51080904

Kannustajaksi ei tarvitse ilmoittautua, sen kun vaan tulee mukaan ilonpitoon!

Tapahtuma-aika: Juhannusaaton aattona torstaina 24.6.2010

Tapahtumapaikka: Eläintarhan kenttä, Helsinki.

Lisätietoja mm. tapahtuman Facebook-sivulta.

Jaa sivu: