Löydä ehdokkaasi

Vihreillä on näissä vaaleissa enemmän ehdokkaita kuin koskaan ympäri Suomen. Löydä oma ehdokkaasi!

Vihreät kesäolympialaiset

Vihreät järjestää juhannuksen alla ensimmäiset Vihreät kesäolympialaiset. Kyseessä on rento liikuntatapahtuma, jossa kilpaillaan hyvässä hengessä oikeissa urheilulajeissa; Oras Tynkkynen kilpailee 800 metrin juoksussa, Heli Järvinen ja Timo Juurikkala työntävät kilvan kuulaa. Puoluesihteeri-Panu ja puheenjohtajamme Anni hyppäävät pituutta - kumpi ponnistaa pidemmälle?

Olet tervetullut joko kilpailemaan yhdessä tai useammassa lajissa, toimihenkilöksi tai katsojana nostamaan kisahenkeä. Ilmoittautuminen lajeihin tai toimihenkilöksi tapahtuu netissä, os https://www.webropol.com/P.aspx?id=438035&cid=51080904

Kannustajaksi ei tarvitse ilmoittautua, sen kun vaan tulee mukaan ilonpitoon!

Tapahtuma-aika: Juhannusaaton aattona torstaina 24.6.2010

Tapahtumapaikka: Eläintarhan kenttä, Helsinki.

Lisätietoja mm. tapahtuman Facebook-sivulta.

Jaa sivu: