Puheenjohtaja Pallaksella

Puheenjohtaja-Anni, puoluesihteeri-Panu sekä joukko Vihreiden viestintä- ja kampanjaväkeä vietti alkuviikon vaeltamassa Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa, Hetta-Pallas -vaellusreitillä. Säät suosivat ja maisemat olivat upeat.

Luonnon ihastelun ohella reissulla käytiin läpi poliittisia pohdintoja. Pallaksella oli ilo pohtia Vihreiden kokonaisvisiota - minkälaista maata ja maailmaa Vihreät haluaa rakentaa - sekä tulevien vaalien teemoja ja viestintää.

Vaellusreissu oli suurelle osalle retkeläisistä ensimmäinen. Mieleenpainuvia paikkoja olivat paitsi tunturien laet ja kurut, myös Hannukurun autiotuvan eräsauna sekä Nammalakurun autiotuvan kioski, josta sai ostaa kuumaa kahvia - ja herkulliset sokerimunkit.

Retki sujui kommelluksitta - ja niin hyvin, että kaikissa heräsi halu uusiinkin vaellusreissuihin.

Jaa sivu: