Seuraa Vihreitä Facebookissa

Vihreät on Facebookin seuratuin suomalainen puolue - ryhdy sinäkin seuraamaan Vihreitä!

Vihreiden Facebook-sivua www.facebook.com/vihreat seuraamalla pysyt kartalla ajankohtaisesta vihreästä politiikasta - ja pääset mukaan keskusteluun. Samassa sopassa mukana on myös mielenkiintoisia keskustelunavauksia sekä kaikenmoisia uutisia, linkkejä ja artikkeleita.

Mikäli seuraat ryhmää, kutsu toki kaverisikin mukaan! Seuraavana etappina on ylittää 3000 seuraajan raja. Kolmannelletuhannelle lähetämme kivan yllätyspalkinnon.

Facebook-seuraamisen lisäksi on hyvä idea liittyä Vihreiden jäseneksi! Se onnistuu helposti osoitteessa www.vihreat.fi/liity-jaseneksi. Vihreiden jäsenyys on kannanotto maailman menoon. Mikälli vanhoillisten, suvaitsemattomien, konservatiivisten ajatusten kasvu kismittää, liity Vihreisiin. Teemme työtä tasa-arvon, suvaitsevaisuuden - ja, tietenkin, neljän vuodenajan puolesta.

Vihreiden FB-ryhmä >

Liity Vihreiden jäseneksi >

Jaa sivu: