Vihreiden luontokuvakilpailu ratkennut

Vihreiden luontokuvakilpailu on ratkennut! Tuomariston tehtävä oli todella vaikea, sillä kuvia kilpailuun lähetettiin kymmenittäin, ja otokset olivat kautta linjan laadukkaita, monipuolisia ja yllättäviäkin.

Osa kuvista kuvasi kauniisti suomalaista ja kansainvälistäkin luontoa, osa puolestaan pysäytti urbaanin elämän ja luonnon välisellä kontrastilla. Monesta kuvasta löytyi upeita syksyisiä värejä ja tuomariston mielestä suorastaan suloisia luontokappaleita.

Kilpailun voittajaksi tuomaristo valitsi Pekka Raukon sääksivalokuvan (yllä). Kuva on teknisesti onnistunut lintukuva, joka on samaan aikaan hauska, puhutteleva - ja hyvällä tavalla vähän äksykin.

Kilpailussa toiseksi sijoittui Kari Kaarnavuoren maisemakuva (yllä). Tuomaristoa miellytti paitsi kuvan kaunis värimaailma, myös vahva tunnelma.

Kolmanneksi sijoittui Steve Brown, jonka Kalajoelta otettu valokuva (alla) puhuttelee ennen kaikkea herkällä, hieman haikeallakin tunnelmallaan.

Lämpimät onnittelut kaikille voittajille (otamme yhteyttä henkilökohtaisesti). Ja suurkiitos kaikille kuviaan kilpailuun lähettäneille!

Jaa sivu: