Eurovaaliblogi: Kampanjaselfiekisa käynnistyy!

Keskiviikkona käynnistyy Suomen, ehkä koko Euroopankin ensimmäinen vihreä kampanjaselfiekilpailu! Kampanjaselfiekisa on helppo, hauska ja taatun trendikäs tapa tuoda Vihreille ja suosikkiehdokkaallesi näkyvyyttä verkossa.

Kampanjaselfiekilpailuun voivat osallistua aivan kaikki: Vihreiden tukijat, jäsenet, äänestäjät, aktiivit, tukiryhmäläiset - ja tietenkin erinomaiset ehdokkaamme.

Näin käy kisaaminen:

1) Ota itsestäsi selfie eli meitsie eli “omakuva”, jossa olet tekemässä kampanjaa, tukemassa vihreää ehdokasta tai vaikkapa ennakkoäänestämässä (älä kuitenkaan ota kuvaa äänestyskopin sisältä). Mitä hilpeämpi kuva, sitä parempi!

2) Lähetä ottamasi selfie Twitteriin, Facebookiin tai Instagramiin (tai vaikka kaikkiin!). Lisää kuvatekstiin hashtagit eli tunnisteet #vihreät ja #eurovaalit. Voit myös kuvassa tai kuvatekstissä halutessasi kertoa, ketä ehdokasta kannatat.

3) Toista vaikka monta kertaa päivässä! Parhaita kuvia jaetaan myös Vihreiden sosiaalisen median kanavien kautta.

Kaikkien 14.5. - 26.5. välisenä aikana kampanjaselfiekuvia lähettäneiden kesken arvotaan muutama hupsu, yllättävä palkinto.

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Outi Alanko-Kahiluoto näyttää mallia: 

 

Jaa sivu: