Eurovaaliblogi: Kuusi keinoa vihreään vaalivoittoon

Vihreillä on erinomainen ehdokaslista, ja oiva kampanja käynnissä, mutta apuasi tarvitaan. Vihreä eurovaalivoitto varmistuu vain, jos teemme vaalityötä ahkerasti, iloisin mielin.

Alla kuusi yksinkertaista keinoa, joilla juuri sinä voit edistää vihreää eurovaalikampanjaa. Toimi nyt - eurovaalit ovat aivan ovella!

 

Toimi näin

1) Liity suosikkiehdokkasi - tai useamman ehdokkaan - tukiryhmään ja osallistu vaalityöhön. Tutustu ehdokkaisiin täällä ja liity ehdokkaan tukiryhmään täältä.

2) Tunnusta väriä. Kerro ystävillesi sosiaalisessa mediassa ja vaikkapa kahvipöydässä, että tuet Vihreitä. Voit kertoa myös ketä äänestät, ja linkittää esimerkiksi suosikkiehdokkaasi verkkosivut tai Facebook-sivun. Jokaikinen tuen osoitus auttaa!

3) Jaa vihreiden viestejä sosiaalisessa mediassa. Jaa kerran päivässä Facebook-materiaaliamme tai uudelleentwiittaa jokin twiittimme. Vihreiden Facebook-sivu ja Twitter-tili kannattaa ottaa seurantaan.

4) Jalkaudu - voit esimerkiksi jakaa ehdokkaiden kampanjaesitteitä kaduilla, tai pudottaa niitä naapureidesi postilaatikoihin iltalenkin aikana. Esitteitä löydät vaikkapa Vihreiden vaalimökeiltä ympäri maan - tai suosikkiehdokkaaltasi.

5) Lahjoita lantti: vaalibudjettimme on eduskuntapuolueiden pienimmästä päästä. Joka euro on tarpeen. Lahjoita suosikkiehdokkaallesi tai Vihreille täältä >

6) Äänestä vihreitä. Vain muistamalla äänestää vihreitä saamme vihreämmän Euroopan. Ennakkoäänestys alkaa ensi keskiviikkona. 

 

Ehdokasjulisteemme

Ehdokasjulisteemme ovat ilmestyneet katukuvaan ympäri Suomen. Julisteen näet myös alta. Ehdokkaisin ja eurovaaliteemoihimme voit tutustua osoitteessa www.vihreat.fi/eurovaalit.

Jaa sivu: