— Aija Salo

Ehdokkaiden vertaistukea Oulussa

Vietin kaksi edellistä yötä makuuvaunussa: kävin työmatkalla Oulussa, ja mukavuus- ja ympäristösyistä valitsin kulkuvälineeksi yöjunan. Työasioiden lisäksi ehdin tavata tuttuja, nauttia Oulun lumisista rantamaisemista ja kirjaston palveluista ja tutustua Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) nykyiseen johtoportaaseen. Minulla oli ilo päästä vaihtamaan ajatuksia oululaisen vihreän tehopakkauksen, Kerttu Hakalan kanssa. Kerttu on 25-vuotias oululainen kaupunginvaltuutettu ja vihreä kansanedustajaehdokas. Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ViNO on nimennyt hänet kärkiehdokkaakseen Oulun vaalipiirissä. Kerttu on yhtäaikaa vahvasti aatteellinen, sydämellinen ja aikaansaava. Hienoa, että myös alueen tiedotusvälineet Kalevaa myöten ovat noteeranneet hänet vahvasti. Kuka tietää - ehkä Kerttu pystyy haastamaan vaalituloksissa Oulun vihreän konkarin, Erkki "Susi" Pulliaisen?
Jaa sivu: