— Aija Salo

Hyviä uutisia

Muutama poiminta viime päivien uutis- ja blogitarjonnasta: Pääministeri, keskustan puheenjohtaja Matti Vanhanen kannattaa alimpien tulonsiirtojen korvaamista 600-700 euron perustulolla. Perustulokeskustelua käydään siis sittenkin! SITRAn yliasiamies Esko Aho penää vaalikeskusteluun enemmän aitoa debattia. Ahon toimittajia kohtaan suuntaama kritiikki kuulostaa hiukan ex-poliitikon minähypeltä, mutta argumentoivaa väittelyä kaivatessaan hän on oikealla asialla. Turkulainen Vesa Saarinen kirjoittaa blogissaan viisaasti poliittisesta keskustelusta: http://turvin.net/vesa/?p=424. Päivän iso henkilökohtainen uutinen on se, että vaaliesitteeni saapuivat tänä aamuna. 13 laatikollista A5-kokoisia oliivinvihreitä esitteitä, joiden kannessa on numero 66. Tervetuloa jakamaan esitteitä kanssani ympäri Uuttamaata! Enää 18 päivää...
Jaa sivu: