— Aija Salo

Kohtaamisia Korsossa

Sekoitin päivät, koulut ja henkilöt ja ilmaannuin Lumon lukioon Korsoon nuorisovaalipaneeliin, vaikka paneelissa vihreitä edusti oikeasti Maria Saarivuo-Sirén. Ei hätiä mitiä: muutamaan tuntiin Korsossa mahtui mielenkiintoisia sattumuksia, ja pääsin myös jakamaan korsolaisille uunituoreita esitteitäni. Matkalla koululle sain mukavan juttuhetken, kun kysyin tietä opaskoiran kanssa kulkeneelta 72-vuotiaalta herralta ja hän saattoi minut Cherie-koirineen ystävällisesti perille asti. Minulla oli muutenkin sosiaalinen mielentila, ja sekaannuksen selvittyä koululla päädyin paneelin sijasta oppilaanohjauksen (opo) tunnille kertomaan oppilaille, millaista on tehdä palkkatyötä tai vapaaehtoistyötä kansalaisjärjestössä. Kuulin Korso-päivän aikana myös erään ympäristöherätyksen saaneen it-yrittäjän kokemuksia maailmalla reissaamisesta. Ei hullumpaa!
Jaa sivu: