— Aija Salo

Perässähiihtäjä vaalistrategiana

Kävin tänään ensimmäistä (!) kertaa lukemassa HS:n konkaritoimittajan Unto Hämäläisen Perässähiihtäjä -vaaliblogia (http://blogit.hs.fi/unski/). Hämäläisen huomiot vaalikamppailusta ovat ihan osuvia, mutta blogin suurin merkitys taitaa olla siinä, että sinne kommentteja jättävät pääsevät itse esille. Se on ihan myönteistä, näinhän monia muitakin blogeja käytetään. Perässähiihtäjää luultavasti luetaan aika paljon etenkin nyt, kun Sanoman vaalikone on auennut. Vihreitä kommentaattoreita on paljon, mm. Ville Ylikahri, Oras Tynkkynen ja Minerva Krohn. Silmiini pistää jo lyhyen lukemisen jälkeen, että kaikista Perässähiihtäjää kommentoineista kymmenistä ihmisistä vain muutama on naisia. Sattumastako se johtuu? Vai allergiasta niille raivostuttavillekin kommenteille, joita tuollaisissa kommenttiketjuissa joutuu kestämään? Hyvät kanssaehdokkaat, osallistukaa blogikeskusteluihin, tehkää aloitteita, provosoikaa! Lupaan itsekin tehdä sitä ahkerammin. Lukuisia muitakin mielenkiintoisia ja luettuja vaaliblogeja toki on kuin Hämäläisen.
Jaa sivu: