— Aija Salo

Sukupuolimatinea, bileet, Kioto - tervetuloa!

Tervetuloa alkavan viikon kampanjatapahtumiini: Ti 13.2. klo 20-22 Sukupuolipoliittinen matinea Helsingissä KOM-ravintolassa (Kapteeninkatu 26) yhdessä Tiia Aarnipuun (vas) kanssa. Puhujina Suvi-Anne Siimes ja Johanna Kantola, Ääniäijät esiintyy. Vapaa pääsy. Ke 14.2. klo 20- vihreät ystävänpäiväbileet Tikkurilassa Vernissassa. Esiityy Jukka Poika & Tiskipekka. Ei ikärajaa. Tukimaksu 5 e. Järjestää: Vantaan ViNO ja nuoret vihreät kansanedustajaehdokkaat Uudeltamaalta. Pe 16.2. Kioto-päivän tapahtuma Porvoossa yhdessä Janne Länsipuron kanssa. Vieraana MEP Satu Hassi. Vapaa pääsy. Ajantasaiset tiedot kaikista kampanjatapahtumistani löytyvät nettisivuiltani www.aijasalo.fi osioista Ajankohtaista ja Kalenteri. En yleensä mainosta niitä erikseen täällä blogissa. Kannattaa siis käydä säännöllisesti tsekkaamassa myös nettisivuni, etteivät tapahtumat mene ohi suun!
Jaa sivu: