— Aija Salo

Unta, vapaata, iloa uusista ihmisistä

Nyt se alkaa. Anoin työnantajalta helmi-maaliskuuksi kaksi viikkoa virkavapaata ja oikeuden käyttää vuosilomani kokonaisuudessaan nyt. Olen siis vaaleihin asti vapaa käyttämään aikani miten tahdon, ja vaalien jälkeen minulla on viikko aikaa levätä ja toipua. Ihanaa. Olen odottanut kovasti sitä, että pystyn keskittymään kampanjaan, mutta myös pitkään nukkumista aamuisin, hiihtämistä, uimista, arki-iltojen karaokesessioita ja kahvilahetkiä. Kampanjan kuluessa olen tutustunut niin moneen uuteen kivaan ihmiseen, joiden seurassa viihdyn, että huomaan kaipaavani näitä kohtaamisia: vilpitöntä jakamista ja yhteisyyttä. Aloitin kyllä loman hiukan huonosti: Tänään eli ekana vapaapäivänä olin reippaasti yli normaalin työpäivän verran työpaikalla "hoitamassa asioita", enkä ehtinyt kirjoittaa loppuun Pohjois-Savon vihreälle ehdokkaalle Raimo Tuomaiselle lupaamaani blogikirjoitusta elämästä seksuaalivähemmistöön kuuluvana Itä-Suomessa. Sain kuitenkin töissä muutaman ihan tärkeän homman aikaan.
Jaa sivu: