— Aija Salo

Kiitos äänestäsi!

Lämmin kiitos jokaiselle 1709:lle minua äänestäneelle (äänimäärä korjattu tarkistuslaskennan jälkeen)! Tulos on hieno ja olen siitä todella iloinen. Äänimääräni on jotakuinkin täsmälleen sitä luokkaa, mitä itselleni ennustin viimeisinä päivinä ennen vaaleja, mutta sijoitukseni on parempi: pääsin Vihreiden ehdokkaista 8. sijalle Uudellamaalla (vihreitä kansanedustajia valittiin neljä). Kiitos kampanjan onnistumisesta kuuluu tukiryhmälleni ja vihreiden kampanjakoneistolle, kuten puolueen ja piirin työntekijöille. Laajempi kiitosviesti löytyy nettisivultani www.aijasalo.fi. Ylen sivuilta www.yle.fi/vaalit löytyy kaikenlaista tilastotietoa, mm. henkilökohtaiset äänimäärät äänestysalueittain ja puolueiden vertailu edellisten vaalien tuloksiin kunnittain.
Jaa sivu: