— Aija Salo

Kokoomuksen kansanedustaja avoimen rasistisena

Yle uutisoi kokoomuksen kansanedustajan Petri Salon idioottimaisia ja varomattomia puheita vaalitilaisuudesta Vaasasta. Ks. www.yle.fi/uutiset/kotimaa/vasen/id54948.html. Kokoomuksen kannattajissa ja aktiiveissa on kohtalainen joukko niitä ainakin periaatteessa arvoliberaaleja tyyppejä, joille Salon (sic!) kommentit saavat sherryn väärään kurkkuun. Valitettavasti puolueen sisäiset erot ovat kuitenkin niin suuria, että kokoomusta äänestämällä saattaa missä tahansa vaalipiirissä tulla tukeneeksi Petri Salon kaltaista punaniskaa. Satuin kuulemaan tapauksesta jo lauantaina melko läheltä uutisen alkuperäistä lähdettä. Jäin jännittyneenä odottamaan, millaista keskustelua tuollaisesta kardinaalimokasta syntyy. Hienoa, että YLE piti asiaa uutisoinnin arvoisena. Ja erityisen loistavaa tietysti, että Yksityishenkilö oli valppaana ja huomasi nauhoittamansa pätkän luonteen.
Jaa sivu: