— Aija Salo

Verta kentällä!

Tänään: - Leikkasin leipäveitsellä etusormeeni. Älkää siis ihmetelkö, jos esitteissä on viimeisinä päivinä veritahroja. Ehdokkaamme Anna Mäkelä vaati mm. Tulvan vaalipaneelissa "verta kentälle", joten nyt sitä siellä on. - Hankin kulttuurielämyksen Fitness-barokkioopperassa. Syömishäiriöitä, terveysfasismia, pinnallisuutta ihmissuhteissa ja perheen merkitystä käsittelevä "kevytooppera" oli ronski ja otteeltaan jopa hengellinen. Virkistävän persoonallista, vaikka naishahmojen perinteisehkö hoivaajarooli hiukan häiritsi. Oivaltavan puvustuksen oli suunnitellut Tyra Therman, johon sain tutustua muutama viikko sitten. Törmäsin Aleksanterin teatterissa moneen tuttuun, mm. kouluaikaiseen musiikinopettajaani ja kuoronjohtajaani Sirkkikseen, joka oli tuonut Mikkelistä luokan katsomaan oopperaa. Olihan esiintyjien joukossa vanha mikkeliläinen laulajataituri Laura Heinonen. Kivaa. - Korsossa ystävällinen herrasmies antoi minulle ovikoodin, jolla pääsin erään taloyhtiön kaikkiin kahteentoista rappukäytävään jakamaan sekä omia esitteitäni että Markku Hannulan ja Heikki Korpelan Viilentäjä-lehteä. Per aspera ad astra! Vai miten se meni. - Tikkurilassa äänestäjähenkilö tuli luokseni pitäen esitettäni kädessään ja kysyi innostuneena: Oletko sinä tämä? Hän kertoi aikoneensa äänestää minua (toivottavasti aie pitää myös keskustelumme jälkeen). Huippua, että Rosa ja Veikko jakoivat esitteitäni Vantaalla tuntikaupalla! - Kuulin huhun, että tukiryhmän tulitikkutalkoot olivat menestys. - Tukijalistalle nettisivuilleni tuli taas uusia nimiä, jee. - YLEn tv-uutiset haastatteli minua nuorisovaalien tuloksista. Takaisku oli, että kommenttiani ei näytettykään uutisissa. - Muutama muualta oleva ihminen kertoi, että äänestäisi melko ehdottomasti minua, jos voisi äänestää Uudenmaan vaalipiirissä. Toivottavasti he muistavat suositella minua tutuilleen.:-)
Jaa sivu: