— Aija Salo

Haaste ja iloa kutsusta

Sain juuri kutsun vapunodotusbileisiin, kivaa. En vielä tiedä, pääsenkö mukaan, mutta on kuitenkin hauska tulla kutsutuksi juhlimaan. Kevätjuhlat ovat kaiken kaikkiaan hilpeitä. Alla muistiin merkittynä "Ajatusten Rekolanojan" haaste, jonka sain edellisen blogimerkinnän kommentissa. Vastaan lähipäivinä ja heitän sitten varmaan tehtävän eteenpäin. 1. Viisi suomenkielistä lempisanaani (ei kuitenkaan erisnimiä tai paikannimiä tms.)? 2. Suomen kielen sana, joka on mielestäni äänteellisesti kaunein? 3. Viisi sanaa, joita tulen käyttäneeksi eniten työssä, arjessa tms? 4. Sanonta, sananlasku tai aforismi, joka merkitsee minulle eniten? 5. Viisi suomenkielistä sanaa, joita eniten inhoan? 6. Puhkikulunut fraasi, jonka tilalle pitäisi keksiä jotain uutta? 7. Sana, jonka haluaisin kuulla useammin? 8. Uusin nykykielen sana, jonka olen oppinut?
Jaa sivu: