— Aija Salo

Kohti uusia haasteita

Lyhyestä virsi kaunis: Muutan heinä-elokuun vaihteessa Brysseliin. Aloitan työt Setan eurooppalaisessa kattojärjestössä ILGA-Europessa programmes & policy officerina. Työhöni kuuluu mm. EU:n, Euroopan neuvoston ja ETY-järjestön politiikkojen seurantaa ja niihin vaikuttamista sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen järjestöjen kouluttamista eri puolilla laajaa Eurooppaa. Olen suunnittellut jo pidemmän aikaa hakeutuvani jossain vaiheessa työuraani ulkomaille töihin joksikin aikaa. Nyt on elämässäni sopiva vaihe siihen. Mahdollisuus oppia uutta innostaa ja inspiroi. Monikulttuuriseen, englanniksi operoivaan työyhteisöön ja uuteen kaupunkiin siirtyminen tietenkin jännittää. Jään Setan pääsihteerin tehtävästä työvapaalle kahdeksi vuodeksi. Vs. pääsihteerin hakuilmoitus julkaistaan myöhemmin tänään mm. Setan nettisivuilla www.seta.fi.
Jaa sivu: