— Aija Salo

Tänään klo 16 mielenosoitus päivähoitomaksuttomuuden poistoa vastaan

Tänään tarkoittaa siis torstaita 31.5. Paikka on eduskuntatalon edusta. Menen mukaan. Mielenosoituksen järjestävät Yksin- ja yhteishuoltajien liitto, Ensi- ja turvakotien liitto ja Naisasialiitto Unioni. Mukana ovat ainakin Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ja Vasemmistonuoret. Olen ymmärtänyt, että vihreiden eduskunta- ja myös hallitusryhmässä nollaluokan poistoon suhtaudutaan kriittisesti, joten ei edes tarvitse kokea olevansa epäsolidaarinen oman puolueen vastuunkantajia kohtaan, vaikka osoittaa mieltä hallitusta vastaan. Pikemminkin tuemme demottamalla vihreää ryhmää heidän pyrkiessään vaikuttamaan niin, että hallituksen linjapäätös ei lopulta tarkoittaisikaan sitä, miten se on tulkittu.
Jaa sivu: