— Aija Salo

Helsinki Pride 25.6.-1.7.

Alkava viikko on Helsingissä Pride-viikko. Tapahtumia on joka päivä eri aikoihin ympäri kaupunkia. Muista kulkue ja puistojuhla lauantaina 30.6.! Lähtö Kaivopuistoon Narinkkatorilta Kampista puolenpäivän jälkeen. Kulkueessa vihreillä nuorilla ja opiskelijoilla (ViNO) on oma ryhmä. Tarkat tiedot viikon ohjelmasta (också på svenska & in English): www.helsinkipride.fi. Omat Pride-tärppini: Huomisiltana ma 25.6. klo 19 avajaiset dtm:ssä. Pidän siellä Setan puolesta pienen tervehdyksen. Kingikuoro ja Pekka Sauri esiintyvät. Tiistaina vedän klo 10-15 työelämän yhdenvertaisuutta pohtivan seminaarin ja paneelin Palmeniassa Nilsiänkadulla, Vallilassa. Klo 19 testaan juoksukuntoani GayCooperissa Eläintarhan kentällä. Viime vuonna meni 2420 m. Perjantaina saatan suunnata vuoden suurimpiin naistenbileisiin ravintola Kaisaniemeen, jos vanhojen rauhanaktiivien kokoontumiselta kerkiän. Lauantaina onkin sitten tiedossa päätapahtuma eli kulkue ja puistojuhla. Kunpa sateet olisivat siihen mennessä jo ohi!
Jaa sivu: