— Aija Salo

Nyt se alkaa!

Nimittäin pakkaaminen. Kaksi viikkoa sitten aloitin prosessin pakkaamalla kolme pahvilaatikkoa täyteen kirjoja. Sittemmin tajusin, että en voi ottaa kirjoja mukaan - siinä ei olisi mitään järkeä. Otan mukaan vain välttämättömät tavarat: vaatteita, papereita, joitain kirjoja, tiedostoja (ne menevät onneksi pieneen tilaan!), ehkä astioita ja kodintarvikkeita... Mikähän muu on välttämätöntä? Tietokoneen otan tietenkin, jos saan sen ostettua Suomesta (mikä olisi hyvä, koska siinä olisi suomenkieliset valikot). Ostan ehkä MacBookin. Mielipiteitä tai muita suosituksia, anyone? Ensiksi pakkaan kuitenkin laskuvarjon - ihan vain omaan reppuunsa. Pääkupu kun on tarkastusten ja varavarjon pakkauksen jäljiltä levällään. Hyppyvarusteet tulevat toivottavasti mukaan Belgiaan jossain vaiheessa.
Jaa sivu: