— Aija Salo

Yhteisöllisyyttä ja yhteydenpitoa netitse

Nykyteknologia tarjoaa ihmeellisen helppoja mahdollisuuksia yhteydenpitoon. Brysseliin muuttoa valmistellessa olen vihdoin tutustunut Skypen käyttöön, helppo ja halpa (ilmainen) tapa soitella, kivaa. Toistaiseksi olen vähän heikosti tavoitettavissa sillä, koska kotikoneessa ei ole vielä mikkiä. Skype-tunnukseni on aija.salo. Lisäksi olen liittynyt kesän alussa pariin uuteen nettiyhteisöön. Ne luovat uskoa siihen, että en jää ihan kokonaan yksin, vaikka muutan ulkomaille. LinkedIn tuntuu toistaiseksi vähän karulta, se on lähinnä cv-luettelo, jonka avulla näytetään, kuinka paljon kavereita on? Facebook sen sijaan on aika kiva: se yhdistää kaukomailla olevat kaverit, jaetaan vähän yksityisempiä ja epävirallisempia fiiliksiä. MySpaceenkaan en ole vielä kyllästynyt. Galtsu sen sijaan on jotenkin rasittava... Mihinkähän muualle sitä vielä pitäisi liittyä?
Jaa sivu: