— Aija Salo

Havaintoja kadulta

Muutamia toistuvia ilmioitä Brysselissa / Belgiassa: Vähintään puolet koirista on irrallaan, niin puistoissa kuin jalkakäytävillä. Ja koiria on paljon. 90 % autoista on päiväsaikaan ilman valoja. Vaikeuttaa yllättävän paljon auton havaitsemista! Liikennevalojen noudattamisessa ja noudattamatta jättämisessä ei noudateta mitään logiikkaa. Niitä poskisuudelmia harrastetaan täällä. En koskaan tiedä, montako kuuluu antaa. Kadulla "saan" osakseni satunnaisia kommentteja huomattavasti useammin kuin Suomessa. Enimmäkseen en ole ymmärtänyt ranskankielisten kommenttien sisältoä, mutta koska niitä on tullut vain miehiltä ja niiden sävy on ollut... miten sitä kuvailisi... haastava, olen tulkinnut, että kommentit ovat olleet flirttailevia ja/tai seksistisiä heittoja. Hämmentävää, enimmäkseen ei erityisen myonteisellä tavalla. Erilaista.
Jaa sivu: