— Aija Salo

A regular but relaxed way of life

Asunnonhakuilmoituksen kirjoittaminen on tasapainottelua. Haluanko vedota ennen kaikkea siistia, maksukykyista vuokralaista etsivaan hulppean mutta kalliin kaksion omistajaan, vai rentoihin hippeihin jotka etsivat halpaan kommuuniinsa juhlimiseen sopeutuvaa kamppista? Alan lahestya "kaikki kay" -vaihetta, koska kamppaa ei ole viela loytynyt. Eraassa ilmoituksessa kuvailen itseani "as having a regular but relaxed way of life, doing sports etc." Ilmeisesti harrastan tosiaan liikuntaa, koska viikonloppuna kavin lenkilla ja eilen kuntosalilla. Ujuttauduin nimittani ilmaiselle tutustumiskaynnille tyomatkani varrella Marnix-straatilla olevalle huippukuntosalille. Kokeilin ekaa kertaa elamassani body-pumpia, kaytannossa jumppaa jossa nostellaan tankoa, jossa on painoja. Minulla oli tangon molemmissa paissa yhden kilon painoinen puntti. Aika vaatimatonta, mutta sen ansiosta kasivarteni eivat ole tanaan ihan jumissa. Kuntosalikeikan paras puoli oli siina, etta sain siella uuden kaverin. Kannattaa avata suunsa kun nakee mukavanoloisen ihmisen, han saattaa olla avoin tuttavuudelle. Verkosto Brysselissa rakentuu vahitellen. Laulussakin sanotaan: "Yksin ei tarvitse ollakaan, kun uuden ystavan saan. Kun sanon paivaa, han sanoo bonjour" ja niin edelleen.
Jaa sivu: