— Aija Salo

Uusi vuosi, vanhat jekut

Iloista vuotta! Minun vuoteni alkaa samoissa raameissa kuin edellinen paattyi: asun Brysselissa ja tyoskentelen seksuaali- ja sukupuolivahemmistojen ihmisoikeusjarjestossa ILGA-Euroopassa. Viihdyn uudessa Etterbeekin kodissani hyvin, olen saanut uudesta kotikaupungista kivasti kavereita ja olen oppinut Belgiasta paljon sellaista, mita en ennen tiennyt. Ennen tanne muuttoahan en tiennyt Belgiasta juuri mitaan. Heppoinen ranskan taitoni on sujuvoitunut aavistuksen verran. Olen aloittanut vuosien jalkeen uudestaan afrotanssin. Suomessa vietetyn joululoman jalkeen otin laskuvarjoni mukaan, tarkoituksena on kayda jossain vaiheessa testaamassa Belgian drop-zoneja (eli laskeutumisalueita). Kaipaan Suomeen tasaisen paljon, mutta aika aikaa kutakin ja ehdin sinne viela jonakin paivana hyvin takaisin. Kevaan aikana on tiedossa reissaamista Helsingin lisaksi ainakin Tukholmaan, Strasbourgiin, Tbilisiin, Istanbuliin, Ankaraan ja Bishkekiin, toivottavasti myos Roomaan ja Pariisiin. Vilkasta siis. Hengastyttaa jo valmiiksi. Uudenvuodenlupaukset jaivat minulta tekematta, mutta nain jalkikateen voisin luvata kirjoittaa tanne blogiin vahan useammin kuin viime vuoden viimeisina kuukausina. Aiheita riittaisi, mutta eri syista blogaus on jaanyt vahalle - minulta on jaanyt kommentoimatta niin tehotuotanto.net kuin USAn presidentinvaalit. Facebookin vaikutusta blogi-innon laimenemiseen on spekuloitu monissakin seuraamissani blogeissa viime kuukausina, toistanen yleista mantraa (ja itseani) jos viittaan siihen vielakin. Kaipa jotkut ihmiset viela lukevat blogejakin.
Jaa sivu: