— Aija Salo

Eraan elamanvaiheen paatos (a:n pilkuilla)

Tyonantajani ILGA-Eurooppa etsii kahta uutta tyontekijaa vastaaviin hommiin, joita itse olen tehnyt viimeisen vajaan vuoden ajan taalla Brysselissa. http://www.ilga-europe.org/europe/about_us/job_opportunity. Hakemisesta kiinnostuneet saavat mielellaan ottaa yhteytta minuun ja kysella tarkemmin, millaista tyo on. Tyoyhteiso ILGA-Euroopassa on rento, asiantunteva ja monikansallinen. Tyota tehdaan englanniksi. Viimeinen tyopaivani ILGA-Euroopassa on 11.7. Jaan silloin kesalomalle. Muutan virallisesti takaisin Suomeen, mutta kaytannossa vietan tulevan syksyn Ruotsissa naistutkimuksen vaihto-opiskelijana Tukholman yliopistolla. Tarkoitus on tehda samalla sosiologian graduni valmiiksi Helsingin yliopistoon. Pohjoismaihin paluuni taustalla ovat perhesyyt. Aika nayttaa, mihin maahan ja kaupunkiin asetun. Tyovapaani Setan paasihteerin tehtavasta paattyy 31.7.2009.
Jaa sivu: