— Anna Mäkelä

Katsoa vai 3i

Dilemma: viimeiset neljä vuotta olen katsonut suunnilleen jokaisen prime time -poliisisarjan kerätessäni niistä tutkimusaineistoa. Nyt aineistoa on enemmän kuin riittävästi. Sen kerääminen on kuitenkin siinä määrin selkäytimessä, että on vaikeaa olla seuraamatta esimerkiksi parhaillaan pyöriviä CSI ja CSI Miami -tuotantokausia. Illalla MTV3 aloittaa 21-slotissaan uuden sarjan Num3roita (huom. trendikäs kirjoitusasu). Olin jo PÄÄTTÄNYT, etten ala katsoa sitä. Mutta promoaineistossa mainittiin tutkimukseni koodisana "raiskaaja" (tutkin siis seksuaalisen väkivallan esittämistä televisiossa), joten todennäköisesti alan taas illan lähestyessä näpeltää videoita. Prime time -poliisisarjat on oikeasti jo kaikki nähty, mutta pakkohan on tarkistaa, josko tämä olisi jotenkin uusi ja erilainen. Ehkä valitsen seuraavaksi tutkimuskohteeksi jotain muuta kuin television.
Jaa sivu: