— Anna Mäkelä

"Sinulle, Annalta."

Vuoden vaihtumisessa kivointa on ottaa käyttöön uusi kalenteri. Ah, miten siistit mustekynämerkinnät hohtavatkaan neitseellisen valkeilla lehdillä. Tänä vuonna luulin tilanneeni tavallisen taskukalenterin. Vaan enpäs valinnutkaan bulkkituotetta vaan "ajan- ja elämänhallinan oppaan", jossa on joka viikon kohdalla viikon motiivilause. Joka toinen näistä lauseista on kalenterin tekijän omaa käsialaa. Ensi viikon kuolematon motto on: "Olen kiinnostunut suunnittelemaan tulevaisuutta, koska aion elää siinä." Muutaman viikon kuluttua viisaus kuuluu: "Huomenna yhä enemmän ja enemmän olen sitä, mitä ajattelen tänään." Just joo. Täytyy olla pokkaa, kun esittää moisia latteuksia elämänohjeina. Ehkä pitäisi alkaa rahoittaa vaalikampanjaa myymällä tällaisia mietelauseita? "Sinulle, Annalta. Näen. Koen. Uskallan."
Jaa sivu: