— Anna Mäkelä

Unelmia ja toimistohommia

Tulipa aamiaispöydässä selailtua Stockmannin kanta-asiakasvihkosta. Ensimmäisellä aukeamalla komeili IHANA kylpyhuone: suklaanruskeita ja valkoisia pintoja, pajukoreja, puuhyllyjä ja pisteenä iin päällä valkoinen ruukkuorkidea. Ei mikään lapsiperheen kylppäri, mutta ihan mahdollinen 15 vuoden kuluttua - jos sattuisi olemaan sisustukseen suuntautunut ja supersiisti. Pari sivua myöhemmin esiteltiin saman kuvankauniin mallipariskunnan keittiötä; klassisen trendikäs sekin. Ja mitä irtaimistoa sieltä löytyykään: sitruspuserrin 42e, espressokeitin 86e. En selvästikään ole Stockmannin kohderyhmää. On ekologista ja eettistä ostaa laadukkaita tuotteita, jos siihen vain on varaa. Voin maksaa Anne Linnonmaalle Mikkelissä ekopuuvillasta ommellusta neuleesta 100e, mutta sitruspuserrin tuntuu haaskaukselta. (Tai sitten olen vain kateellinen, koska komea pukumies ei puserra minun aamiaiselleni tuoreista appelsiineista raikasta mehua tahrattomassa keittiössä. Sen sijaan kuopus klähmii päälleni neljänviljan puuroa ja yrittää kiivetä syöttötuolista pöydälle.)
Jaa sivu: